Pregatiri pentru sarbatori la Brasov

Pregatiri pentru sarbatori la Brasov

0 55

Si Brasovul, ca orice oras care se respecta – mai ales ca in aceasta privinta a cam ramas in urma – vrea sa aiba haina de sarbatoare in luna decembrie.
Astfel, municipalitatea anunta ca va instala in acest an, printre altele, pentru Sarbatorile de iarna un numar de 24 de braduti ornamentali, care vor fi iluminati traditional, de-a lungul Bulevardului Eroilor.
Pe strazile Muresenilor si Baritiu vor fi amplasate ornamente in forma de crengi de brad, iar pe pietonalul de pe Republicii alte 13 ornamente de mari dimensiuni.
In afara bradului inalt de peste 25 de metri, adus deja si amplasat in Piata Sfatului, vor fi montate peste 60 de instalatii specifice Craciunului si Anului Nou.
Asteptam ca eilii brasoveni sa ne destainuie ce amenajari au de gand sa faca si prin cartierele municipiului, pentru ca si pe acolo traiesc oameni, ba tocmai din aceia care contribuie din greu la bugetul local, si care nu au intotdeauna timp sa se bucure de privelistea din buricul targului. Municipiul Brasov nu se intinde numai de la vechea cetate in sus spre Schei, ci isi desfasoara evantaiul mult spre Tara Barsei. Speram ca domnul primar sa inteleaga acest lucru.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.