Prefectura Brasov doreste demiterea primarului din Bod

Prefectura Brasov doreste demiterea primarului din Bod

0 95

“Lovitura de stat” in localitatea Bod din judetul nostru. Un grup de cetateni ai comunei Bod au depus la Prefectura Brasov un memoriu, in cuprinsul caruia se solicita prefectului Ion Gontea declansarea procedurilor pentru organizarea unui referendum in localitate pentru incetarea mandatului primarului Claudiu Liliac (PSD).
Buclucasul document inregistrat are o pagina si jumatate si este insotit de liste de semnaturi. Acest demers este sprijinit de 855 de locuitori ai localitatii, cu totii persoane cu drept de vot.
Aflat in fata faptului implinit, prefectul a anuntat ca, in zilele urmatoare, se vor derula verificari ale actului inregistrat, astfel incat numarul de semnaturi ce il insotesc sa respecte procentul de 25% din numarul de locuitori cu drept de vot, stabilit de lege pentru derularea unui referendum, si repartizarea acestor semnaturi pe ambele sate ce alcatuiesc comuna, respectiv, Bod Sat si Bod Colonie.
Referitor la acest demers, Ion Gontea a declarat in presa brasoveana: „Vom controla, prin sondaj, daca cei care apar ca semnatari au si recurs la acest gest, pentru a stabili daca nu cumva terte persoane s-au folosit de numele lor. Un alt element pe care il vom avea in vedere este ca motivatia acestui demers sa se inscrie in cerintele legale”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.