Prefectul Dontu cheama primarii la raport

Prefectul Dontu cheama primarii la raport

0 206


Prefectul Adriana Dontu i-a convocat pe primarii comunelor din judet pentru a raporta asupra modului in care au fost utilizati banii primiti de la Guvern pentru reabilitarea scolilor in vederea inceperii noului an scolar.


Discutiile de la Prefectura se datoreaza faptului ca in multe cazuri scolile sunt improprii desfasurarii procesului de invatamant, lucrarile de reparatii fiind inca in diferite faze de executie, aceasta si datorita intarzierii cu care banii au fost virati catre Primarii.


De asemenea, inca nu este clara situatia, raportarile anterioare catre diferite foruri de conducere Inspectoratul Scolar Judetean, Prefectura, Guvern batandu-se cap in cap.


La Guvern se stie ca in judetul Brasov s-au cheltuit doar 8,9% din banii destinati reabilitarii scolilor, in timp ce Inpectoratul Scolar sustine ca banii au fost cheltuiti in proportie mult mai mare si ca majoritatea scolilor vor fi gata in 17 septembrie cand incepe noul an scolar.


Acum Prefectul doreste sa clarifice situatia si cauzele care au dus la intarzierea lucrarilor si sa stabileasca cu exactitate in cate scoli lucrarile vor continua si dupa 17 septembrie.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.