Predeal: Tabere MTS

Predeal: Tabere MTS

0 162

Se pare ca, mult mediatizata in ultimul timp, doamna ministru Monica Ridzi de la MTS, a cheltuit sume de la bugetul ministerului pe care il conduce si pe proiecte interesante, nu doar pe campanii electorale mascate.
Este vorba despre doua tabere tematice finantate de Ministerul Turismului si Sportului, in parteneriat cu Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului „Feed-Back”, tabere ce se vor desfasura la Centrul de Agrement de la Predeal. Tabara este deschisa pentru toti tinerii din tara, singura problema fiind limita de locuri disponibile care a fost fixata la 55 de locuri. Ei vor plati 60 de lei/zi, pentru cazare si masa, restul fiind asigurat de minister.
Prima tabara va avea loc in perioada 3 – 9 iulie 2009 si va avea ca tema fotografia. Cei care vor participa la aceasta tabara vor avea parte de cursuri teoretice si practice de fotografie sustinute de un profesor specializat in arta fotografica. Vor avea loc expeditii montane de fotografiat, precum si vizite la monumente istorice, cladiri si muzee.
„Scopul proiectului este sa promovam frumusetea traditiilor romanesti, a naturii si a locurilor pure, folosind fotografia ca mijloc de exprimare”, a declarat, in presa brasoveana, directorul coordonator adjunct al Directiei Judetene de Tineret Brasov, Razvan Popa.
A doua tabara tematica este „Scoala de cercetasi”. Tabara va avea loc in perioada 20 – 26 august 2009, scopul ei fiind de a invata tinerii tehnici de supravietuire, procurarea si economisirea hranei si a apei potabile din natura, evitarea pericolelor, masuri de prim ajutor, construirea adapostului pentru odihna, aprinderea focului fara mijloace moderne, identificarea potecilor marcate, precum si alte aplicatii teoretice si practice privind viata in salbaticie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.