Preda despre raul din declaraÅ£iile lui Băsescu – fara precedent!

Preda despre raul din declaraÅ£iile lui Băsescu – fara precedent!

0 435
Prim-vicepreÅŸedintele PDL Cezar Preda a criticat, duminică, intervenÅ£ia preÅŸedintelui Traian Băsescu referitoare la modul în care s-a desfăşurat votul la ConvenÅ£ia NaÅ£ională Extraordinară a democrat-liberalilor, susÅ£inând că gestul ÅŸefului statului face rău pe termen mediu ÅŸi lung spaÅ£iului politic.
''Nu poÅ£i ca ÅŸef al unui stat, un om care ai toate pârghiile posibile pentru a fi informat corect, să ieÅŸi pe o reÅ£ea de socializare ÅŸi să spui că s-a fugit cu urnele. AÅŸa ceva nu numai că este o agresivitate fără margini, (…) dar este ÅŸi un lucru care face rău pe termen mediu ÅŸi lung unui spaÅ£iu politic. Adică cum să dai o asemenea informaÅ£ie în spaÅ£iul public fără să îÅŸi iei toate datele? Păi sunt oameni care nu ÅŸtiu să piardă ÅŸi care să-ÅŸi explice pierderea spun minciuni. (…)
Un asemenea rău n-a încercat nimeni să îl facă în istoria PDL-ului. (…) ÎÅŸi aduc aminte de Petre Roman care, atunci când a pierdut în faÅ£a lui Traian Băsescu, nu a vrut să dea noroc, pentru că nu îi venea să creadă. Asta este realitatea, e un partid care a avut alegeri, în care a fost o luptă strânsă, o luptă care a capacitat întreaga suflare a partidului (…) ieri au vorbit armele, acum lumea aÅŸteaptă construcÅ£ia'', a spus acesta într-o intervenÅ£ie la Realitatea Tv.
 
În legătură cu eventuale nereguli la CNE, Preda a apreciat că problemele semnalate nu au viciat sub nicio formă rezultatul votului.
''Partidul acesta are toate instrumentele statutare de a supraveghea un angajament într-o ConvenÅ£ie, iar chestiunile acestea care se ivesc ca ciupercile după ploaie nu onorează nici persoana, nici partidul din care face parte. Astea sunt problemele noastre, probleme care nu au viciat sub nicio formă rezultatul votului. Nimeni nu ÅŸtie cu cine au votat persoanele, indiferent dacă au fost modificări în listă sau nu'', a arătat acesta. El susÅ£ine că partidul va merge înainte ÅŸi după despărÅ£irea de Traian Băsescu.
''Cu adio-ul ăsta, eu vreau să păstrez intervenÅ£ia asta într-o notă de seriozitate. Dar acolo nu ÅŸtiu cine ÅŸi-a luat adio mai întâi. ÅžtiÅ£i asta cu adio, e reversibilă. Ce să fac eu, acum, dacă asta gândeÅŸte dl preÅŸedinte ÅŸi asta spune despre noi, că ne-am trezit liberi ÅŸi nu am mai avut conducere autoritară ÅŸi am derapat de la democraÅ£ie, eu ce să mai zic? Tac din gură ÅŸi mă uit ÅŸi mă minunez. Ce să fac acum, să ne omorâm că a câÅŸtigat Vasile Blaga? Nu (…) mergem înainte, restul care nu ÅŸtiu să piardă să facă ce vor'', a conchis Cezar Preda.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.