Praslea Boc si Motiunea de cenzura

Praslea Boc si Motiunea de cenzura

0 207

La fel ca in basmele populare, dupa doua tentative esuate de a depune motiunea de cenzura intru nimicirea zmeului Tariceanu, democratii isi pun speranta in cea de-a treia sansa care, daca treaba merge ca-n poveste, ar putea duce la incalecatul pe sea si victoria PD in lupta cu balaurul liberal. Asadar PD loveste din nou in premier cu mana fina a iluzionistului care spera sa scoata din joben semnatura salvatoare pentru reputatia-i un pic cam sifonata cu care s-a ales in urma practicarii fara succes a magiilor de saptamana trecuta.


Daca n-au avut bafta cu Flutur (semnatura dubla) si nici cu Lupoi (retragere strategica),? poate iepurele din palarie (PC si PSD) sa scape PD-ul? de un ridicol total in Parlament.


Oricum, printr-o mobilizare ce a depasit „heirupismul politic” obisnuit, ridicolul a fost depasit, numarul de semnaturi planificat (si legal solicitat) a fost depasit, fiind atinsa cu greu, cota magica de 119.


Mai sunt ceva „mici neajunsuri”, aparent minore dar care pot aduce probleme mari. Unele „erori” gasite de chitibuseala contabila a lui Vacaroiu, presedintele Senatului sesizand stersaturi si unele neajunsuri in tabelul de semnaturi, dispunand, firesc o …ancheta.


Nici PRM-ul prin binecunoscutul Funar, nu s-a lasat mai prejos si printr-o sesizare (cica europarlamentarii plecati din tara nu puteau semna!!) trimite PD-ul la Parchet.


Asteptam continuarea.


?


Nina Adam


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.