Pozitia Ministrului canadian al Apararii față de insurgenții (teroriștii) talibani....

Pozitia Ministrului canadian al Apararii față de insurgenții (teroriștii) talibani. Tare!

0 108

Nu îmi pot imagina pe cineva din actuala SUA sau Marea Britanie și Europa cu o funcție de conducere atât de importantă care să compună un astfel de răspuns genial! 

Așadar, iată ce sa întâmplat:
O femeie canadiană cu viziuni liberale a scris o mulțime de scrisori către guvernul canadian, plângându-se de tratamentul insurgenților închiși (teroriști), de îngrijire sunt ținuți captivi în facilitățile Sistemului Afgan Național de Corecție.  
Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei și a primit următorul răspuns:    Apărare Națională Sediul central M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT  101 Colonel By Drive Ottawa, ON K1A 0K2, Canada  

Stimată cetățeană îngrijorată,    
Vă mulțumesc pentru vă adresa recentă în care vă exprimați îngrijorarea profundă față de tratamentul teroriștilor talibani și Al-Qaeda capturați de forțele canadiene, care au fost ulterior transferați la guvernul afgan și sunt în prezent deținuți de oficialii afgani în facilitățile Sistemului Național de Corecție din Afganistan.  
Administrația noastră ia în serios aceste probleme și opinii au fost auzite tare și clar aici în Ottawa. 

Veți fi încântați să aflați, că datorită preocupărilor cetățenilor voștri,  
În conformitate cu liniile directoare ale acestui nou program, ne-am hotărât, pe baza unui proces, să oferim mai mulți teroriști care urmează să fie plasați în CASELE cetățenilor îngrijorați de această cauză, cum sunteți dumneavoastră, în întreaga țară, sub îngrijirea personală a acestor cetățeni”.  
Deținutul dvs. personal a fost selectat și este programat pentru transportul sub pază înarmat la domiciliul dumneavoastră din Toronto luna viitoare. Mohammed Ahmed bin Mahmud este deținutul tău și trebuie să fie îngrijite în conformitate cu standardele cerute personal de dvs. în scrisoarea de reclamație.  
Deoarece Ahmed este sociopat și extrem de violent, sperăm că sensibilitatea față de ceea ce ți-ai numit „o problemă de atitudine a sa” îl va ajuta să depășească aceste defecte de caracter.  
Poate că aveți dreptate atunci când descrieți aceste probleme ca fiind doar diferențe culturale. Am înțeles că aveți de gând să oferiți consiliere și școlarizare la domiciliu.  
Vă rugăm să vă avertizați prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la oaspeții din casa dvs., că s-ar putea să fie agitați sau chiar violenț, chiar dacă suntem siguri că vă veți înțelege cu el.
Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert în lupta corp-la-corp  și poate curma viața umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră. Vă sfătuim să nu cereți să demonstrați aceste competențe, nici în casa dumneavoastră nici oriunde ați alege să-l plimbați în timp ce el vă ajută să se adapteze la viața din țară.

Ahmed nu va dori să interacționeze cu tine sau cu alții ca tine decât din punctul de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate, acestea neavând astfel nici un drept. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el.  
De asemenea, trebuie să știți că el a arătat tendințe violente față de femeile care nu respectă vestimentarul pe care îl recomandă ca fiind adecvat. Sunt sigură că vă veți bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului.  
Doar amintiți-vă că și acest lucru face parte din respectul pentru „cultura și libertatea credințelor religioase”, așa cum ați scris în scrisoarea dumneavoastră.    
Aveți grijă de Ahmed și amintiți-vă că vom încerca să vă punem un consilier la dispoziție pentru a vă ajuta în orice dificultate cu care vă veți confrunta în timp ce Ahmed se adaptează la viața canadiană.    
Vă mulțumim din nou pentru grija dumneavoastră.  
Apreciem cu adevărat atunci când oamenii ca tine ne informează cu privire la modul corect de a ne face treaba și sunt îngrijorați pentru semenii noștri.    
Mult noroc și Dumnezeu să vă țină buni.  
Cu prietenie, Gordon O’Connor, ministrul Apărării Naționale    

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.