Potopul zapezii

Potopul zapezii

0 104

Asa poate fi numita zapada care a tot cazut, atat? peste Brasov, cat si in judet si tara, in ultimele zile si nopti Cel putin ce era pe strazile brasovene in 14 decembrie nu mai poate fi numita “circulatie in conditii de iarna”, cum o numesc responsabilii cu deszapezirea de la Primarie. Caci nu se mai circula deloc sau, in cel mai fericit caz, cu viteza melcului.


Iar utilajele de deszapezire au fost ca si inexistente, chiar daca viceprimarul Adrian Gabor pretinde ca pe principalele artere de circulatie au lucrat la indepartarea zapezii 36 de utilaje, 12 de la Euro Strada si 24 de la Vectra, si care ar fi imprastiat 450 tone de material antiderapant.


Insa cetateni ce au fost obligati sa? traverseze orasul afirma cu mana pe inima ca, pe langa triplarea timpului de deplasare, nu au intalnit niciun? utilaj de deszapezire.


Este adevarat ca si unii participanti la trafic au pornit la drum fara sa fie pregatiti corespunzator conditiilor de iarna – lanturi antiderapante, anvelope de sezon etc. – si astfel au contribuit decisiv la blocaje. Aceasta inconstienta ar trebui platita cu amenzi de catre cei ce se avanta in trafic fara acest echipament necesar.


Politia ce zice?


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.