Potop prin tara

Potop prin tara

0 58

In mai multe zone din tara vremea a lovit prin averse asemanatoare diluviului.
Astfel, ca sa boteze minivacanta de pe Litoral, pe DN 3, intre Adamclisi siCoadin, a turnat din cisterna cea mare a sfantului Ilie in asa hal, incat s-a intrerupt circulatia pentru ca nu se vedea la mai mult de doi metri in jur. Cam la fel a turnat si in zona Neptun.
La Taroviste sa petrecut orupere de nori, cu gheata, care, n zece minute, a acoperit orasul in asemenea masra, incat boabele de grindina puteau fi luate cu lopata. Se intelege ca asa ceva a prous si gube, mai ales sectorului agricol din zona, o zona binecunoscuta pentru produsele legumicole ecologice si de buna calitate.
La Negresti-Vaslui au fost de ajuns 15 minute de potop entru ca 50 de case sa fie inundate fara ca oamenii sa poata face ceva pentru a-si alva cat de cat din bunurile de prin case de apareala.
O alta zona cu probleme este si cea din preajma Prutului, in aropierea Galatilor, unde apele au trecut cu 19 centimetri peste cota de atentionare
Din fericie judetul nostru a fost neglijat de data acesta de responsabilul din Ceruri cu ploile. Sa speram ca upa alegerile locale, vo eusisa im mai bui, alegand pe cine trebuie ca Mama Natura sa se impace cu noi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.