Potcoavă cu noroc : AFK Miercurea Ciuc – AFC Hărman 1-1

Potcoavă cu noroc : AFK Miercurea Ciuc – AFC Hărman 1-1

0 616

Punct de aur obţinut de AFC Hărman, în derby-ul promovării în liga secundă de fotbal. În antepenultima etapă a campionatului ligii a treia, la Miercurea Ciuc s-a disputat partida dintre primele două clasate, AFK, din localitate, echipă pregătită de antrenorul jucător Robert Ilyes şi AFC Hărman, echipă unde Mugurel Pele Buga a cunoscut o a doua tinereţe. Meciul a avut o miză deosebită, pentru că putea decide promovarea, dacă echipa gazdă s-ar fi impus. Totuşi, nu s-a întâmplat aşa, cu toate că echipa ciucană deschisese scorul încă din min. 35, prin Nandor şi chiar dacă AFC Hărman a jucat din min. 63 în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Stângă! Chiar şi aşa, Hărman a pus probleme echipei gazdă, reuşind în minutul 4 al prelungirilor o egalare nesperată, după ce portarul Potcoavă a trimis mingea în careul ciucan şi l-a păcălit pe portarul gazdelor : 1-1 (!). Este rezultatul care păstrează şansele echipei din Hărman la promovare, deşi va fi foarte greu…
Situaţia de vârf în clasamentul ligii a treia, seria I este următoarea : 1. AFK Miercurea Ciuc 60 p, 2. AFC Hărman 59, 3. Ştiinţa Miroslava 58.
În ultimele două etape ale campionatului, echipele cu şansele cele mai mari la promovare, vor avea următorul program : Miercurea Ciuc va juca în deplasare, cu CSM Paşcani şi acasă, cu Miroslava, iar Hărman se va duela în deplasare, cu Olimpia Rm. Sărat şi pe teren propriu, cu CSM Paşcani.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.