Postul de politie locala din Noua este operational

Postul de politie locala din Noua este operational

0 490

Noul birou de politie locala functioneaza in incinta cladirii administrative a Gradiinii Zoologice. Misiunea celor 14 agenti care vor acoperi zona cartierului Noua este sa mentina ordinea si linistea publica in zona si sa prevena furturile din magazine si din locuintele cetatenilor din cartier

Noul birou de politie locala functioneaza in incinta cladirii administrative a Gradiinii Zoologice. Misiunea celor 14 agenti care vor acoperi zona cartierului Noua este sa mentina ordinea si linistea publica in zona si sa prevena furturile din magazine si din locuintele cetatenilor din cartier.
Potrivit lui Nicolae Aldea, director Politia Locala Brasov, este necesar ca, din punct de vedere operativ, aceasta zona sa fie acoperita 24 de ore din 24, motiv pentru care oamenii legii actioneaza pe intervale orare succesive timp de 12 ore. In cazurile in care situatia operativa o impune, se va suplimenta efectivul si pe linie de circulatie rutiera avand in vedere traficul crescut din aceasta zona inclusiv din punct de vedere al potentialului turistic pe care aceasta il reprezinta.
Postul de politie din Noua are si propriul dispecerat, cu toate dotarile necesare – 40 de camere la care se vor adauga alte 8, precum si dispozitive ori elemente de supraveghere pentru o supraveghere permanenta a intregului cartier.
Politistii locali vor patrula in cartierul Noua, cu masina si pe jos, pe trei trasee pentru a acoperi intreaga zona.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.