PostScan, noul serviciul la Posta Romana

PostScan, noul serviciul la Posta Romana

0 158

Compania Nationala (CN) Posta Romana isi completeaza portofoliul de produse oferite clientilor cu serviciul <>, prin care documentele prezentate de catre client la ghiseu pot fi scanate si transmise la adresa de e-mail indicata de acesta, informeaza compania.
Astfel, incepand de marti, 10 august, prin noul serviciu <>, pot fi preluate imagini de pe documentele originale sau copiile acestora, prezentate de catre client la oficiul postal, trecerea acestor imagini in format electronic si transmiterea lor la adresa de e-mail indicata de client.
Acest serviciu este disponibil in cele 550 de subunitati postale din reteaua VPN, dotate cu aparate multifunctionale.
Tariful fix aferent serviciului PostScan este de 2 lei pe pagina, din care 0,50 tariful de scanare si 1,5 lei costul de transmitere.
Documentele scanate pot fi prezentate atat alb-negru, cat si color si pot fi atat facturi, chitante si documente contabile, cat si documente personal/resurse umane (fise de pontaj, carti de munca, fise de instructaj), polite de asigurare, fise medicale, buletine de analize, registre si carti, chestionare, teste, rezultate examene, fise de instruire, reproducere harti, schite, planuri, desene, ziare, extrase de presa, etc.
Clientul poate accesa documentul scanat si la adresa, http://postscan.posta-romana.ro inscrisa pe factura, urmand sa completeze urmatoarele informatii: data prestarii, ora prestarii, oficiul postal, numarul facturii, ID web.
Posta Romana este operatorul national din domeniul serviciilor postale, avand drept actionar majoritar statul roman, reprezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), cu 75 la suta din pachetul de actiuni, si Fondul Proprietatea, cu 25 la suta din pachetul de actiuni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.