Posibil cumparator pentru Cabana Clabucet Sosire si Hotelul Premier din Predeal

Posibil cumparator pentru Cabana Clabucet Sosire si Hotelul Premier din Predeal

0 284

Cabana Clabucet Sosire si Hotelul Premier din Predeal, detinute de societatea comerciala Pavcrib Clabucet Sosire SRL, care au fost scoase la vanzare in toamna anului trecut la pretul de 11,4 milioane de euro, se pare ca si-au gasit cumparator.


?


Actionarii societatii Conect Business Park se vor intruni pe 15 februarie pentru a discuta achizitionarea societatii comerciale Pavcrib Clabucet Sosire, compania care detine in patrimoniu complexul Clabucet Sosire din Predeal si care apartine familiei lui Theodor Stolojan, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.


?


Actionari majoritari la Pavcrib Clabucet Sosire SRL sunt copiii lui Theodor Stolojan, Vlad Stolojan si Ada Palea. Acestia, conform Oficiului National al Registrului Comertului, detin cate 45% din firma Pavcrib. Restul de 10% se afla in proprietatea lui Vasile Paval, in varsta de 52 de ani, administratorul societatii si omul care se ocupa de fapt de hotel si cabana.Pretul a fost stabilit in urma unei evaluari realizate de Corpul Expertilor Tehnici din Romania, filiala Brasov.


?


Actionarii Conect Business Park vor lua in discutie aprobarea unui contract de vanzare-cumparare de parti sociale, reprezentand 100% din capitalul social al Pavcrib Clabucet Sosire. La aceeasi adunare, actionarii Conect Business Park vor decide asupra posibilitatii de a accesa un credit de pana la 15 mil. euro de la o banca sau de la un fond de investitii pentru a finanta tranzactia.


?


Cabana Clabucet Sosire are 20 de camere si doua apartamente, precum si un restaurant de 120 de locuri, iar hotelul Premier are 12 camere si patru apartamente, dispunand si de un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri. Conform datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului, firma Pavcrib a inregistrat in anul 2005 o cifra de afaceri de 1,6 milioane lei si un profit net de circa 68.000 lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.