Posesor de Range Rover şi vilă – branşat ilegal la conducta de...

Posesor de Range Rover şi vilă – branşat ilegal la conducta de apă!

0 300

Am văzut numeroase cazuri ( mai ales în cartierul din Săcele, Gârcini ) în care familii ce trăiu la un nivel pentru care subzistenţa pare lux se branşau la anumite utilităţi în mod fraudulos. Bineînţeles că autorităţile ripostau ,,cu fermitate”.
Dar ce se întâmplă cînd ai în posesie un Range Rover cu nr. B 966 PRO, firmele S.C. P.R.B. ELECTRIC SRL şi S.C. 66 PRO SRL şi al terenului pe care este construită o casă la care mergea conducta de apă branșată ilegal la rețeaua făcută de proprietarii celor 33 de parcele de teren pe care au fost edificate locuințe,   dar ,,ciordeşti” de ani de zile apa de la conductele unde sunt racordaţi şi  vecinii tăi plătitori. Păi se pare nu mare lucru. Iată cum:

Patru persoane fizice şi una juridică ce domiciliază pe Aleea Adrian Păunescu au reclamat la sfârşitul anului trecut prin plângerea numărul 13.10663 înregistrată la Compania Apa Braşov prin care aceştia acuză vecinii lor, respectiv vecinii lor, numiţii Prodan Mihai şi Andreea Ioana în ,,calitate de propietari ai imobilului teren şi casa în construcţie situată în Braşov, strada Aleea Adrian Păunescu înscrisă în C.F. nr. 12.58.34 Braşov că au consumat apă fraudulos, aceasta nefiind înregistrată de un aparat de măsurare„.

Tot în solicitare se spune că ,,Aceştia s-au branşat la conducta de apă şi canal fără amenajarea unui cămin în care să fie un ceas care să măsoare consumul de apă”. De aceea petenţii amintesc că din 2017  ei au achitat ,,toate facturile în care am constatat pierderi de apă care se pare că se datorează consumului fraudulos al familiei Prodan Mihai şi Andreea Ioana”.

Tocmai de aceia vecinii păgubiţi de lăcomia unor posesori de vilă şi BMW X 5, solicită Companiei Apa depranşarea acestei familii, plata unor despăgubiri şi promit că vor formula o plângere penală împotriva ,,însetatei” familii.

I.R. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.