Portugalia, ultima calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal

Portugalia, ultima calificată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal

0 139

Marți, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar au avut loc ultimele două optimi de finală: Maroc – Spania 0-0 și 3-0 după loviturile de departajare, la Al Rayyan, și Portugalia – Elveția 6-1, la Lusail. Prima partidă a fost după tipicul celei din ajun, Croația – Japonia, în care s-au disputat prelungiri și lovituri de departajare. Al doilea meci a fost la discreția portughezilor, la care Ronaldo (foto) a fost doar rezervă la fluierul de start!

Potrivit împerecherii prestabilite, se știu așadar sferturile de finală, care vor începe vineri, 9 decembrie, când sunt programate două jocuri: Croația – Brazilia (de la ora 17:00, la Doha) și Olanda – Argentina (de la ora 21:00, la Lusail).

Sâmbătă, 10 decembrie, se vor disputa ultimele două „sferturi”: Maroc – Portugalia (începând cu ora 17:00, la Doha) și Anglia – Franța (de la ora 21:00, la Al Khor).

Semifinalele vor avea loc marți și miercuri, 13-14 decembrie, începând cu ora 21:00, la Lusail și respectiv Al Khor.

„Finala mică”, pentru medalia de bronz, este programată sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17:00, la Al Rayyan, în vreme ce finala se va juca duminică, 18 decembrie, tot de la ora 17:00, la Lusail, pe stadionul „Lusail Iconic”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.