Ponta si Gorghiu AU SUPT DE LA ACEESI TZITZA :

Ponta si Gorghiu AU SUPT DE LA ACEESI TZITZA :

0 399

„Sunteți cam scumpă, doamna Gorghiu!”

Premierul Victor Ponta a afirmat marți,in plenul Parlamentului , că nu a semnat niciodată niciun fel de contract cu vreo societate cu capital de stat, acuzând în schimb firma la care a lucrat copreședintele PNL , avocatul Alina Gorghiu a avut mai multe contracte cu AVAS,avandu-l adversar in instanta pe …avocatul inculpat Sova.

„Se vorbește acolo (n.r.—în moțiunea de cenzură) despre contracte. Nu am semnat niciodată niciun fel de contract cu vreo societate cu capital de stat. Știu că a semnat domnul Șova cu societăți din portofoliul AVAS, condusă atunci de către domnul Teodor Atanasiu. Deci dumneavoastră vreți acum să-mi dau eu demisia pentru că domnul Atanasiu cu Șova au semnat niște contracte? Care e logica?
Sau poate domnul Atanasiu a fost sfătuit greșit de către o consilieră a domniei sale, care era și avocat și care știa foarte bine ce înseamnă contracte cu statul, dacă cumva le-a uitat doamna consilier avocat Gorghiu. Am în față așa: contract Gorghiu — Pop și Asociații — AVAS, 25.000 de euro plus TVA, Gorghiu — Pop și Asociații — AVAS, 10.000 de euro plus TVA, Gorghiu—Pop și Asociații — AVAS, 6.000 de euro plus TVA. Sunteți cam scumpă, doamna Gorghiu! Gorghiu — Pop și Asociații — AVAS, 15.000 de euro plus TVA, Gorghiu — Pop și Asociații, 10.000. de euro plus TVA”, a declarat Ponta, în plenul Parlamentului.Teodor Atanasiu m
„Când vă uitați la paiul din ochiul cuiva să nu vă încurce bârnele și vreau să spun un lucru. Mai credeau și alte doamne că, dacă au protecție, nu o să pățească niciodată nimic și vreau să vă aduc aminte, doamna Gorghiu, de colegul dumneavoastră Teo, (…) Teo Nicolescu, care de aici de la tribună, venea și spunea ‘să-i pedepsim pe corupți’. Cred că e un pic afară acum înainte de a intra din nou acolo (n.r. — pus sub acuzare de DNA pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu, în dosarul ANRP)”, a mai spus Ponta.
(sursa; cotidianul)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.