Ponta: Roberta Anastase – seful hotilor din PDL !

Ponta: Roberta Anastase – seful hotilor din PDL !

0 79

Liderul PSD Victor Ponta a declarat ca presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este „un fel de Ali Baba, seful hotilor din PDL”, sustinand ca aceasta ar fi numarat intr-un mod „fraudulos, banditesc” voturile la legea pensiilor, transmite Mediafax.
„In orice tara democratica, Roberta Anastase ar fi fost arestata, nu Vintu sau o asistenta de la Giulesti. Pentru Roberta Anastase 80 de voturi inseamna 170. Roberta Anastase este un fel de Ali Baba, seful hotilor din PDL. Modul fraudulos, banditesc, in care 80-82 de deputati au fost numarati de Roberta Anastase ca fiind 170 este o infractiune evidenta si un atac impotriva democratiei romanesti”, a spus Ponta.
Acesta a adaugat ca, daca acest lucru s-a intamplat in vazul tuturor, in fata televiziunilor, este si mai periculos.

Proiectul legii pensiilor a fost adoptat, miercuri, de Camera Deputatilor, cu 170 voturi „pentru”, 2 „impotriva” si 3 abtineri, in absenta reperezentantilor PSD si PNL, dupa o dezbatere maraton in care parlamentarii care sustin Guvernul au reusit sa isi impuna prevederile dorite.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi ca formatiunea social-democrata va contesta Legea sistemului unitar de pensii publice la Curtea Constitutionala.
De asemenea, Ponta a facut duminica un apel la sindicate sa iasa in strada in ziua motiunii de cenzura.
„Am considerat PSD un aliat politic natural pentru sindicate. Sa trecem peste tot ce s-a intamplat in trecut, peste orgolii, peste nemultumiri. Ne-am intalnit pe 15 iunie, tot la motiunea de cenzura in strada, si vreau sa ne intalnim din nou, in strada, la momentul motiunii de cenzura din aceasta toamna, motiune pe care va spun direct ca imi doresc enorm de mult sa o facem in asa fel incat sa fie votata de minim 236 de parlamentari”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Ponta a afirmat ca sunt multi care au lansat zvonuri ca PSD nu ar vrea ca motiunea de cenzura sa treaca, insa i-a indemnat pe cei din partid sa nu dea atentie acestui tip de discutii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.