Ponta cu mandat pentru un PSD-PNL

Ponta cu mandat pentru un PSD-PNL

0 80

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca a fost mandatat de colegii social-democrati sa avanseze cat mai rapid ideea unei opozitii unite, pe o perioada de timp de 7-8 ani, astfel incat populatia sa stie ca exista o alternativa. „Liberalii si conservatorii vor reprezenta latura de centru-dreapta si noi pe cea de centru-stanga”, a adaugat Ponta.
El a calificat drept bune discutiile de cristalizare din punct de vedere ideologic dintre PNL si PC pentru partea de centru-dreapta a opozitiei unite.
Victor Ponta a spus ca este nevoie de o agenda politica comuna, iar mandatul sau este de a discuta orice fel de forma de colaborare inclusiv o alianta juridica cu pastrarea identitatii fiecarei formatiuni politice.

Intrebat daca aceasta alianta PSD-PNL ar trebui inregistrata la tribunal, Ponta a raspuns: „Nu cred ca va fi bine sa tot anuntam la presa, dar discutiile cu PNL privesc orice forma necesara de colaborare, inclusiv o alianta juridica, in care PNL si PC vor reprezenta ideologia de centru-dreapta, iar PSD va reprezenta ideologia de centru-stanga”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.