Ponta: Cred în continuare că Guvernul Boc a fost cel mai...

Ponta: Cred în continuare că Guvernul Boc a fost cel mai incompetent şi cel mai corupt

0 413
Raspunsul lui la Victor Ponta la "schimbarea la fata" a locatarului de la Cotroceni, cuprins brusc de "sinceritate", cand in plina conferita de presa s-a trezit sa laude actuala guvernare, nu s-a lasat prea mult asteptat. Evident ca nimeni nu poate sa fie de acord cu Traian Basescu atunci cand compara guvernele portocalii cu cea ce facer acum USL.
 
PreÅŸedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că în continuare crede că fostul Guvern Boc a fost "cel mai incompetent ÅŸi cel mai corupt executiv pe care l-a avut România".
"Am văzut că neexistând subiecte iese domnul preÅŸedinte Băsescu să dea subiecte. Eu zic să ne ocupăm de guvernare. Rescrierea istoriei este treaba domnului Băsescu. Cred în continuare că Guvernul Boc a fost cel mai incompetent ÅŸi cel mai corupt guvern pe care l-a avut România ÅŸi că noi ne chinuim de un an doar să reparăm ce au stricat ei ÅŸi să îi dăm la Parchet pe hoÅ£ii lor. Asta ca să fie foarte clar apropo de cine pe cine laudă. Am venit după niÅŸte incompetenÅ£i ÅŸi după niÅŸte hoÅ£i la guvernare, nu este prima dată, este adevărat. Cred că avem ÅŸanse să reconstruim România. În rest cum se rescrie istoria sau cum îÅŸi face fiecare de lucru pe la televizor nu cred că acesta este lucrul cel mai important", a afirmat liderul PSD, înaintea ÅŸedinÅ£ei Biroului Permanent NaÅ£ional al partidului. Ponta a mai spus că la ÅŸedinÅ£a BPN se vor lua primele decizii de organizare privind funcÅ£ionarea noii conduceri. "Vreau să pregătim lucrurile de organizare internă. Să câÅŸtigăm alegerile europarlamentare, cele prezidenÅ£iale în formula USL ÅŸi cele parlamentare din 2016. Aceasta este echipa care are de condus următoarele 3 bătălii electorale", a arătat preÅŸedintele social-democrat.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.