Pompierii brasoveni sunt cei mai buni din judet

Pompierii brasoveni sunt cei mai buni din judet

0 387

8 membri ai Detasamentului 1 de pompieri Brasov au obtinut locul 1 la etapa judeteana a concursurilor serviciilor profesioniste pentru Situatii de Urgenta. Competitia s-a desfasurat miercuri la Fagaras si a constat in 3 probe: pista cu obstacole, realizarea dispozitivului la motopompa si stafeta de 4 ori 100 de metri

8 membri ai Detasamentului 1 de pompieri Brasov au obtinut locul 1 la etapa judeteana a concursurilor serviciilor profesioniste pentru Situatii de Urgenta. Competitia s-a desfasurat miercuri la Fagaras si a constat in 3 probe: pista cu obstacole, realizarea dispozitivului la motopompa si stafeta de 4 ori 100 de metri. Intrecerea se desfasoara anual intre pompierii profesionisti din toate structurile de interventie din judet. Brasovul a fost reprezentat de 2 echipaje iar unul dintre ele a reusit sa obtina locul 1. Podiumul a fost completat de detasamentele de pompieri din Fagaras si Predeal.
Cele 8 cadre ale detasamentului din Brasov urmeaza sa participe la faza zonala, unde se vor intrece cu pompieri din judetele care alcatuiesc Regiunea 7 centru. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Tara Barsei” Brasov spera ca anul acesta sa treaca si de aceasta etapa si sa obtina un loc pe podium la faza nationala.isu concurs1
Cpt. Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, se organizeaza anual astfel de concursuri iar anul trecut pompierii brasoveni au reusit sa se claseze pe locul 4 la faza pe tara.
La etapa judeteana au participat detasamente din Brasov, Poiana Brasov, Bod, Fagaras, Predeal, Victoria si Zarnesti. Concursurile au ca scop dezvoltarea calitatilor si a aptitudinilor pentru indeplinirea cu succes a misiunilor in situatii de urgenta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.