Pompierii au donat pentru o familie cu noua copii din Cristian

Pompierii au donat pentru o familie cu noua copii din Cristian

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov si-a deschis portile de 1 iunie. Zeci de copii au luat parte la exercitii demonstrative si la prezentarea tehnicii de interventie. Cei mici au avut ocazia sa urce in masinile folosite de luptatorii cu focul in misiunile de salvare.Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, pompierii au strans bani si haine pe care le-au donat unei familii cu noua copii din Cristian

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov si-a deschis portile de 1 iunie. Zeci de copii au luat parte la exercitii demonstrative si la prezentarea tehnicii de interventie. Cei mici au avut ocazia sa urce in masinile folosite de luptatorii cu focul in misiunile de salvare.Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, pompierii au strans bani si haine pe care le-au donat unei familii cu noua copii din Cristian.
Ziua portilor deschise s-a sarbatorit miercuri in fiecare subunitate de pompieri din judetul Brasov.
Copiii prezenti in curtea sediului Detasamentului 1 de Pompieri au invatat care sunt manevrele de resuscitare dupa care au asistat la o simulare de descarcerare, pentru salvarea unui om prins in masina cadre 09.57!!
Cei mici pompieri copii1au fost impresionati cel mai mult de o masina care a luat foc si au aclamat demonstratia rapida de stingere a incendiului facuta de pompieri.
1 iunie a fost o zi deosebita pentru o familie cu noua copii din Cristian, crescuti doar de mama, dupa ce tatal a parasit domiciliul. Copiii au varste intre 8 luni si 15 ani si locuiesc impreuna cu mama lor intr-o singura camera.
De Ziua Internationala a Copilului, pompierii brasoveni au reusit sa stranga 2.300 de lei si haine pentru copii.
Toti copiii care au calcat miercuri pragul unitatii de pe Mihai Viteazul s-au bucurat si de o masa sanatoasa cu fructe si siropuri, aranjate frumos de un pompier caruia ii place sa gateasca.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.