Polul de dreapta, o realitate

Polul de dreapta, o realitate

0 153Polul de centru drepta, initiat de fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a devenit realitate.


Marti, liderii PNL, Actiunii Populare si PNTCD au semnat acordul pentru constituirea acestuia.


Scopul declarat al acestei alinate este constituirea unei alternative la forta de stanga. Presedintele AP, Emil Constantinescu, a declarat ca, prin acest act, „se elibereaza poporul roman de santajul la care a fost supus electoratul, obligat sa aleaga intre 2 rele: Nastase versus Basescu”.De asemenea, semnatarii acordului isi propun eliminarea confuziilor ideologice si definirea clara a stangii si dreptei.


“Politica romaneasca se afla de cativa ani in plina confuzie ideologica. Partide politice de stanga se transforma peste noapte in partide de dreapta, partide care se declara de stanga tradeaza si compromit principiile social – democrate. Politicienii sunt tot mai rupti de realitate, iar cetatenii sunt tot mai putin interesati de politica.


Avem nevoie de clarificari. Cetateanul roman doreste certitudini. El trebuie sa opteze in deplina cunostinta de cauza pentru o doctrina sau alta, sa stie ca in spatele votului sau se afla partide care nu ii vor trada convingerile”, se arata in textul acordului.


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.