Poloiştii Coronei Sportul Studenţesc iau startul , la Braşov, în noul sezon...

Poloiştii Coronei Sportul Studenţesc iau startul , la Braşov, în noul sezon al Superligii Naţionale

0 151

Superliga Naţională de polo ia startul în acest week-end, în sezonul competiţional 2018-2019, şi odată cu asta se joacă şi primele meciuri de polo seniori ale echipei Corona Sportul Studenţesc pe teren propriu. Echipa antrenată de Aurelian Georgescu va primi vineri, de la ora 18.00 şi sâmbătă, de la ora 11.00, la Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan” Braşov, vizita celor de la Politehnica Cluj. Având în vedere că vor întâlni o formaţie fără pretenţii la obiective îndrăzneţe, tehnicianul echipei Corona Sportul Studenţesc speră să folosească mai ales jucătorii tineri în aceste două jocuri. „Având în vedere ce adversar vom avea în faţă, putem considera că vor fi două meciuri de antrenament, în care îmi doresc foarte tare să văd în apă mai mulţi jucători tineri. Au nevoie de jocuri şi atunci când adversarul ne oferă ocazia, trebuie să îi folosim”, a spus Aurelian Georgescu.

Anrenorul principal al echipei Corona Sportul Studenţesc a mai adăugat că pentru echipa lui, campionatul începe în etapa a treia, atunci când vor juca în deplasare, cu Steaua Bucureşti :„În primele două etape jucăm cu două echipe care nu au mari pretenţii, însă din etapa a treia întîlnim Steaua, o echipă puternică, dar cu care ne propunem să ne batem pentru şansa noastră. Putem spune că atunci începe cu adevărat sezonul pentru noi…”.

Aurelian Georgescu este de părere că şi în acest campionat se vor bate la podium tot Steaua, CSM Digi Oradea, Dinamo şi desigur, Corona Sportul Studenţesc :„Şi actuala ediţie de campionat va fi grea, echipele s-au întărit şi în afară de campioană, care desigur vrea un nou titlu, toate vor să obţină mai mult, ceea ce ne dorim şi noi. Nu va fi un sezon uşor, dar avem un lot bun şi ne vom bate pentru a ne îndeplini obiectivul. Meciurile din Liga Campionilor ne-au ajutat foarte tare. Cred că orice participare într-o competiţie de asemenea nivel îţi aduce un plus de experienţă şi de ce nu, chiar şi de încredere în propriile forţe. Faptul că am reuşit să ajungem până în turul doi al calificărilor din grupele Ligii Campionilor LEN face să avem un alt moral acum, înaintea startului în noul sezon intern”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.