Polo : Sportul Studenţesc Corona, victorii în ,,dubla” cu Rapid

Polo : Sportul Studenţesc Corona, victorii în ,,dubla” cu Rapid

0 365

Bazinul Olimpic Braşov a găzduit la acest sfârşit de săptămână două meciuri în Superliga Naţională de polo. Este vorba despre dubla Sportul Studenţesc – Rapid, din etapa a doua a campionatului. Ambele meciuri au revenit, aşa cum era de aşteptat, echipei adoptată de Braşov, cu 14-5, respectiv, 20-6. De remarcat că după primul meci, antrenorul Sportului Studenţesc Corona, Aurelian Georgescu, nemulţumit de evoluţia echipei în ultima repriză, i-a ţinut pe jucători, după meci, la un atrenament anevoios, prelungit, fixându-le totodată un target de goluri, pe care să le înscrie în a doua partidă : 25! Nu a fost chiar aşa, dar, în final, toată lumea a fost mulţumită totuşi de cele două victorii. În această dublă, nu au evoluat la Sportul Studenţesc Corona, doi oameni de bază, învoiţi din diverse motive, respectiv, portarul Milos Marinkovic şi jucătorul Martin Kolarik

,,Spre deosebire de anul trecut, când forţa noastră ieşea în evidenţă în ultimele două reprize, acum nu este aşa, pentru că nu suntem încă la potenţialul nostru maxim. A fost o relaxare mentală, nu fizică, vis a vis, chipurile, de nişte adversari mai slab cotaţi şi de aceea mai avem de lucrat şi la mentalitate”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

Pentru Sportul Studenţesc Corona urmează peste două săptămâni, două meciuri la Oradea, în faţa echipei campioane, considerabil întărită, faţă de sezonul precedent.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.