Polo de Champions League în Bazinul Olimpic brașovean

Polo de Champions League în Bazinul Olimpic brașovean

0 170

Brașovul găzduiește o grupă din primul tur preliminar al Champions League la polo. Din această seara până duminică, la Bazinul Olimpic sunt programate meciuri din una din cele două grupe

Brașovul găzduiește o grupă din primul tur preliminar al Champions League la polo. Din această seara până duminică, la Bazinul Olimpic sunt programate meciuri din una din cele două grupe.

Corona Sportul Studențesc va intra în cea mai tare competiție intercluburi încă din primul tur preliminar. Poloiștii braşoveni se vor bate pentru accederea în turul următor cu cinci echipe, din Ucraina, Turcia, Franţa, Georgia şi Italia.

La toate meciurile turneului, intrarea va fi liberă.
Braşovul este la prima experienţă în Liga Campionilor şi pentru asta s-a întărit cu sportivi importanţi.
Cei care pun cu adevărat probleme sunt italienii şi francezii, spun braşovenii.

Pentru calificarea în turul următor, braşovenii au nevoie de două victorii, deşi obiectivul nu este neapărat calificarea.
Corona Sportul Studențesc a primit organizarea unei grupe de șase, la final primele patru clasate urmând să acceadă în turul al doilea preliminar.

Acolo vor fi patru grupe de câte patru formații, câștigătoarele urmând să se bată mai apoi pentru cele două locuri disponibile pentru grupele Ligii Campionilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.