Polo : Corona Brașov merge mai departe în preliminariile Ligii Campionilor

Polo : Corona Brașov merge mai departe în preliminariile Ligii Campionilor

0 162

Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc s-a calificat vineri, în turul 2 al calificărilor pentru grupele Ligii Campionilor LEN la polo, cea mai importantă competiţie poloistică din Europa.
Chiar dacă mai au de jucat încă trei meciuri în acest week-end, în turul I preliminat, echipa antrenată de Aurelian Georgescu a obţinut cele două victorii necesare pentru calificare mai departe, adică în turul doi preliminar : 9-4 cu Dinamo Lviv din Ucraina şi 10-6 cu Enka Sport Istanbul, din Turcia. Din grupa de calificare, care se desfășoară la Brașov, fac parte șase echipe, primele patru obținând biletele pentru turul secund al calificărilor, în care va fi prezentă și o altă echipă românească, CSM Digi Oradea.
Poloştii Coronei Sportul Studentesc mai au de jucat în turneul de la Brașov, cu francezii de la Pays D aix Natation (vineri, de la ora 20.00), cu georgienii de la WP Club Tbilisi (sâmbătă, de la ora 20.00), şi cu italienii de la BPA Sport Management (duminică, de la ora 11.00). Intrarea la meciurile de la Bazinul Olimpic Braşov este liberă.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.