Politistii spagari au demisionat

Politistii spagari au demisionat

0 101
Doi politisti locali din Brasov au fost prinsi in flagrant luand mita. Marti, in interval de 3 ore, cei doi incasasera 200 de lei pentru a nu constata contraventiile comise de soferi care parcau neregulamentar in fata Scolii Generale nr. 6 din Livada Postei. Cei doi si-au dat demisia din Politia Locala si vor fi cercetati in stare de libertate pentru luare de mita.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus inceperea urmaririi penale pentru cei doi angajati ai Politiei Locale Brasov sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita in forma continuata. Oamenii legii au fost prinsi marti in flagrant in timp ce luau mita pentru a nu taia amenzi soferilor care stationau in zona interzisa din fata Scolii Iacob Muresianu din Livada Postei.
Celor doi oameni ai legii le-a fost interzis sa-si exerciteze functiile de politisti locali, pe care le aveau de trei 3 ani. Politistii si-au depus demisiile dupa incident iar reprezentantii institutiei sustin ca acesta din urma este o exceptie.
Cazul in care au fost implicati cei doi politisti locali a fost instrumentat de procurori impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Brasov.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.