Politistii locali au amendat 37 de localuri

Politistii locali au amendat 37 de localuri

0 503

Politistii locali au controlat in ultima perioada peste o suta de firme cu specific de alimentatie publica din Brasov. Din cele peste 92 de firme cuprinse in baza de date pusa la dispozitia Politiei Locale de administratia publica a municipiului, 37 au fost amendate

Politistii locali au controlat in ultima perioada peste o suta de firme cu specific de alimentatie publica din Brasov. Din cele peste 92 de firme cuprinse in baza de date pusa la dispozitia Politiei Locale de administratia publica a municipiului, 37 au fost amendate pentru lipsa acordului sau autorizatiei de desfasurare a exercitiilor comerciale sau pentru neavizarea anuala a documentelor.
Pe intreaga perioada a campaniei au avut loc zilnic inspectii, iar echipele Politiei Locale au actionat atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.
Pe linga cele 92 de societati comerciale aflate in evidentele Primariei, in teren au mai fost descoperite alte 16 firme ce desfasurau activitati de alimentatie publica, dar care nu erau cuprinse in baza oficiala de date.elevi baruri1
Valoarea amenzilor aplicate de catre oamenii legii a depasit 37.000 de lei.
Daca in termen de 30 de zile nu intra in legalitate, reprezentantii societatilor santionate risca o noua amenda, dar si suspendarea activitatii.

Politia Locala va continua actiunile pina la remedierea tuturor deficientelor si pana la obtinerea unei baze de date cit mai completa in ceea ce priveste activitatile desfasurate pe raza municipiului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.