Politistii din Brasov fac contrabanda

Politistii din Brasov fac contrabanda

0 181

Brasovul este un oras extraordinar, cu potential turistic si economic, cu oportunitati de toate felurile, un important centru comercial, dar si educational si altele asemenea, dar are o singura problema: este locuit!
Se pare ca neregulile si surprizele se intalnesc la tot pasul la Brasov. Dupa crime neelucidate, gen cazul-serial in multiple episoade „Elodia”, sau blestemul farmacistelor omorate, precum si luptele dintre bandele de „mafioti” din Noua, stirbesc din frumusetea si potentialul acestui oras.
De data aceasta, a venit randul oamenilor legii din Brasov sa-si dea in petic.
Doi politisti de la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Brasov au fost prinsi in flagrant in timp ce transportau peste 5.500 de pachete de tigari netimbrate, din Republica Moldova.
Carevasazica, lupul a fost pus paznic la oi, caci contrabandistii isi desfasurau nestingheriti treaba, facand parte dintr-o retea de trafic de tigari. Pe numele celor doi s-au emis mandate de arestare preventiva pentru 15 si 20 de zile.
Autoturismul in care se aflau cei doi a fost oprit sambata, pe DN 11, de politisti, iar la perchezitia acestuia au fost gasite pachetele cu tigari de provenienta din Republica Moldova, fara documente de origine.
„Tinand cont de dimensiunea pietei si de faptul ca acciza minima este de 67,34 euro la mia de tigarete, iar TVA 19%, statul va pierde anual peste un miliard de euro”, a declarat directorul de afaceri corporatiste al BAT Romania, Adrian Popa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.