Polițiștii brașoveni alături de cei mici, la Big Little Festival

Polițiștii brașoveni alături de cei mici, la Big Little Festival

1 51

În perioada 21-23 iunie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității a fost prezent la Big Little Festival, în localitatea Râșnov, din județul Brașov.

Acest eveniment, dedicat consolidării legăturii dintre părinți și copii, a oferit polițiștilor brașoveni ocazia de a promova educația și de a oferi recomandări utile pentru conștientizarea siguranței în diverse aspecte ale vieții cotidiene.

Astfel, polițiștii brașoveni au interacționat cu numeroase familii, oferind sfaturi utile atât pentru părinți, cât și pentru copii, în cadrul unor activități interactive și educative. Principalele teme abordate au inclus siguranța în trafic, unde participanții au învățat despre importanța respectării regulilor de circulație, utilizarea centurilor de siguranță și comportamentul adecvat în calitate de pietoni și bicicliști.

De asemenea, polițiștii au oferit informații despre prevenirea accidentelor domestice, despre siguranța la locul de joacă, precum și sfaturi esențiale pentru utilizarea în siguranță a internetului și a rețelelor sociale. În cele 3 zile în care s-a desfășurat evenimentul, de sfaturile și informațiile polițiștilor au beneficiat aproximativ 9000 de persoane.

,,Poliția Brașov mulțumește tuturor celor care au participat la eveniment și reiterează angajamentul său de a promova și susține siguranța în comunitate prin acțiuni similare și în viitor. Vă mulțumim pentru implicare și vă așteptăm la următoarele noastre activități!’’, se arată în comunicatul remis de Poliția Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.