Politist fotomodel, hot din magazine

Politist fotomodel, hot din magazine

0 105

Model la evenimente mondene, exemplu prost in Politie! Adjunctul Secţiei 5 Poliţie Brasov, inspectorul Amandalin Maria, este cercetat pentru un furt de 100 de lei dintr-un hipermarket. Politistul a fost surprins de agenţii de paza cu un pachet de muschi file, un spray de dezaburire si o baterii ascunse in sacou. Omul legii a fost model pentru mai multe case de moda.
PoliÅ£istul manechin, Amandalin Maria, adjunctul ÅŸefului secÅ£iei SecÅ£iei 5 PoliÅ£ie BraÅŸov, este cercetat pentru furt calificat dupa ce, in luna mai, ar fi furat produse in valoare de 100 de lei dintr-un hypermarket. Doi agenÅ£i de paza ai unitatii l-au surprins cu citeva produse ascunse in sacou – o bucata de muÅŸchi file, baterii ÅŸi un spray de dezaburire, in valoare de 100 de lei.
Pe data de 10 iunie, conducerea supermarketului a inregistrat la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Braşov o plingere sub aspectul savirşirii infracţiunii de furt calificat. Cauza se afla in faza actelor premergatoare inceperii urmaririi penale. Momentan conducerea IJP Brasov nu a luat nici o masura in privinta suspectului.
In momentul in care se va incepe urmarirea penala, inspectorul Amandalin va fi pus la dispoziţie. Daca va fi gasit vinovat risca intre 3 si 15 ani de inchisoare. Poliţistul nu a putut fi contactat la locul de munca pentru ca se afla in concediu. Amandalin Maria a fost model pentru mai multe case de moda şi a prezentat şi lenjerie intima marca Botezatu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.