Politist batut si jandarm amenintat cu cutitul la Brasov

Politist batut si jandarm amenintat cu cutitul la Brasov

0 641

Doi oameni ai legii brasoveni – un jandarm si un politist – au fost agresati la inceputul saptamanii. Jandarmul a fost amenintat cu un cutit de un spargator de masini pe care il surprinsese in flagrant iar politistul a fost lovit cu pumnii si picioarele de un individ baut, care facuse ramarci jignitoare la adresa colegei omului legii. Ambii agresori au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

Doi oameni ai legii brasoveni – un jandarm si un politist – au fost agresati la inceputul saptamanii. Jandarmul a fost amenintat cu un cutit de un spargator de masini pe care il surprinsese in flagrant iar politistul a fost lovit cu pumnii si picioarele de un individ baut, care facuse ramarci jignitoare la adresa colegei omului legii. Ambii agresori au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.
Luni, in jurul orei 13.30, inculpatul Balea Cristinel, aflat in stare de ebrietate, a spart geamul unui autobuz parcat pe strada Zizinului din Brasov, de unde a furat un radiocasetofon si un calculator pentru comanda climatizare, in valoare de circa 2.000 euro. A fost surprins de sofer, care a chemat politia.
O patrula mixta, formata dintr-un agent de politie si un jandarm, l-au gasit pe suspect pe strada Crinului. Jandarm, apartinand Gruparii de Jandarmi Mobila Brașov, l-a ajuns din urma pe inculpat, care l-a amemintat cu un cuțit tip baioneta cu lama de cca. 30-40 cm și miner prevazut cu garda. Imediat dupa aceasta, politistul si jandarmul l-au dezarmat pe agresor si l-au condus la politie.politist agresat
Marti, barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunile de furt calificat, tentativa la tilharie calificata și ultraj.
Celalalt caz de ultraj il are drept protagonist pe inculpatul Strungaru Petru, un turist recalcitrant care facea scandal la o pensiune din Poiana Brasov in noaptea de luni spre marti. Administratorul unitatii de cazare a sunat la Politia statiunii, care a trimis la fata locului o echipa formata dintr-un politist si o politista.
Turistul s-a manifestat in continuare agresiv si fata de oamenii legii si i-a adresat expresii triviale politistei. Colegul sau i-a sarit in aparare dar turistul l-a lovit cu un pahar in zona capului. Politistul a cazut la pamint, iar turistul a inceput sa-l loveasca cu picioarele in abdomen, cauzandu-i leziuni care necesita pentru vindecare trei-patru zile de ingrijiri medicale.
Retinut de politisti, turistul a fost ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infractiunile de ultraj si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.