Politicienii mincinosi sa fie pedepsiti!

Politicienii mincinosi sa fie pedepsiti!

0 99

Crin Antonescu: Politicienii nu mai pot minti cu nerusinare fara a fi pedepsiti!!!
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Petrosani, ca politicienii din Romania vor trebui pedepsiti daca mai „mint cu nerusinare”, sustinand ca in momentul de fata nu exista solutii pentru problemele punctuale, ci se repeta aceleasi minciuni de ani de zile.
„Nu exista solutii pentru probleme punctuale, nu exista proiecte pentru zone speciale cum este de exemplu Valea Jiului. Nu exista decat promisiuni. Nu exista decat promisiunea ca se intrezaresc semnele iesirii din criza si nu vedem care sunt semnele acelea, pentru ca nu am auzit de oameni angajati, ci doar de oameni disponibilizati. Se repeta aceleasi minciuni, pentru ca suntem in campanie electorala”, a spus Antonescu.
El a afirmat ca votul din 7 iunie ar trebui sa reprezinta si o sanctiune data politicienilor pentru a intelege „ca in Romania nu mai pot minti cu nerusinare fara a fi pedepsiti”.
Acesta a adaugat ca, totusi, nu se poate spune ca toata clasa politica romaneasca este alcatuita „din smecheri si hoti”.
„Sunt foarte multi oameni politici de la PNL si de la alte partide care au facut foarte multe lucuri bune. Oamenii trebuie sa faca diferenta intre cei buni si cei rai, intre cei la care binele este mai important decat raul. Altfel, daca vom spune ca nu ne pasa vom avea o tara condusa nu de oameni care castiga campanii electorale adevarate, ci de cei care castiga concursuri de smecherii”, a afirmat Crin Antonescu.
Crin Antonescu a facut, sambata, o vizita in Valea Jiului, fiind insotit de presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot, de candidatul PNL pentru europarlamentare Ben-oni Ardelean si de presedintele PNL Petrosani, Alin Simota.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.