Politicienii cer demisia conducerii de la CSM Corona

Politicienii cer demisia conducerii de la CSM Corona

0 164


Mai mulţi politicieni braşoveni solicită demisia întregii echipe de la conducerea clubului CSM Corona, de la secţia de handbal, despre au spus că a fost numită politic în această funcţie. De reținut faptul că politicienii nemulțumiți acoperă tot spectrul politic.
Reacţiile acestora vin după ce aproape toate jucătoarele echipei de senioare echipa de handbal sunt bănuite că au apelat la tratamente interzise cu laser, iar clubul a fost descalificat din liga naţională şi suspendat din cupele europene.

Apeluri publice pentru demisia de urgenţă a celor responsabili au fost făcute vineri de către Răzvan Popa – PSD Braşov, fost viceprimar şi fost europarlamentar, Codruţ Bucur – vicepreşedinte USR Braşov, Şerban Şovăială – consilier local independent, Cristian Macedonschi – consilier local FDGR, Ciprian Jurubescu – coordonatorul Departamentului Tineret şi Sport din Filiala Judeţeană Braşov a Pro România.

De altfel, pe ordinea de zi a plenului Consiliului Local din această săptămână este un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării serviciilor de consultanţă, asistenţă juridică, în vederea reprezentării în faţa Federaţiei Române de Handbal, Agenţiei Naţionale Anti-Doping, WADA şi în justiţie cu privire la presupusele încălcări ale regulamentelor instituţiilor menţionate anterior, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov.

Amintim că mai nou, în presa naţională, au apărut informaţii că şi la secţia de hochei ar fi aceeaşi problemă legată de dopaj. Sperăm că este doar un zvon nefericit.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.