Politicienii brasoveni, fideli celor de la centru

Politicienii brasoveni, fideli celor de la centru

0 111

Fie ca gandesc sau nu la fel, din comoditate sau pentru a nu-i paste vreo sanctiune, reprezentantii locali ai partidelor politice musai sa fie de acord cu deciziile luate la nivel central. Daca sefii formatiunilor au hotarat intr-o anumita directie in privinta amanarii alegerilor pentru Parlamentul European, supusii din provincie nu pot decat sa le dea dreptate. Luni, printr-o ordonanta de urgenta, Guvernul a decis amanarea datei alegerilor pentru Parlamentul European pentru semestrul al doilea al acestui an, data alegerilor urmand a fi stabilita ulterior, prin hotarare de guvern, dupa consultarea partidelor parlamentare.


PSD Brasov, prin vocea presedintelui de filiala, Constantin Nita, considera intemeiata si binevenita amanarea alegerilor si, totodata, apreciaza ca premierul s-a tinut de promisiune si a mers pana la capat.


Chiar daca pe un ton mult moderat fata de conducerea centrala a partidului, presedintele filialei Brasov a PD, George Scripcaru, a declarat ca democratii au considerat intotdeauna ca data alegerilor trebuie sa fie 13 mai, pentru a nu da alte motive oficialilor europeni sa ne critice, adaugand ca romanii vor taxa intr-un fel sau altul aceasta decizie. Impaciuitor, insa, Scripcaru considera ca „o sa facem alegerile cand vrea Guvernul”.


Mult mai aspru, presedintele filialei Brasov a PLD, Nicolae Vlad Popa, este de parere ca amanarea alegerilor este rezultatul unui targ intre Opozitie si PNL. N. V. Popa considera ca aceasta decizie nu poate fi decat defavorabila Romaniei, intrucat se vor pierde multi bani, iar imaginea tarii va avea din nou de suferit.


Iar liberalii brasoveni aproba in totalitate hotararea premierului, considerand-o inteleapta si vazand-o ca o solutie de iesire din crazia politica existenta.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.