Politica psihologica nu conserva sanatatea fizica!

Politica psihologica nu conserva sanatatea fizica!

0 204

?


?


Fostului sef al statului, Ion Iliescu, ?medicii i-au recomandat cel putin doua saptamani de pauza. Iliescu a fost diagnosticat cu zona zoster, conform unui cotidian central. Nu este o boala grava, este o afectiune care apare in urma unei infectii cu virusul care da varicela in copilarie, putandu-se trata la domiciliu.


Dar fostul presedinte al Romaniei a trebuit sa-si amane participarea la un seminar cu fostii sefi de state Havel si Kwasniewski.
In acelasi timp, o alta publicatie centrala, anunta si un alt control medical al fostului presedinte. Acesta a suferit o interventie chirurgicala la inima, saptamana trecuta, intr-o clinica din Paris.


Nu e o operatie, este o interventie foarte simpla, se numeste coronaro-plastie, interventie care presupune eliminarea ingustarilor care se produc pe vasele de sange, ” in urma operatiei efectuate ?acum doi ani de medicii romani.


Se pare ca urmarile agitatiei din lumea politica, a tensiunilor acumulate, a protocoalelor mai mult sau mai putin respectate, a provocarilor continue, marcheaza si sanatatea alesilor sau numitilor, indiferent de varsta.


E adevarat ca posibilitatile lor de tratament nu se compara cu ale noastre.


?


Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.