Politia verifica sistemele de protectie din scoli

Politia verifica sistemele de protectie din scoli

0 108
Politistii brasoveni verifica in aceste zile sistemele de supraveghere montata in scolile din oras. Oamenii legii au inceput actiunea cu o descindere la Colegiul National Unirea, unde functioneaza cativa agenti de paza, dar urmeaza sa fie montate in curand si dispozitive electronice de siguranta.  
Actiunea urmareste verificarea sistemelor de siguranta menite sa ii protejeze pe elevii scolilor brasovene de problemele care pot sa apara in timp ce sunt la cursuri. Colegiul National "Unirea" dispune de agenti de paza, dar in urmatoarea perioada urmeaza sa fie montat sistemul de camere de supraveghere video, dupa ce institutia a fost prinsa in proiectul de dotare a tuturor institutiilor de invatamant din oras cu astfel de dispozitive, spune Gabriela Hurghis, directorul Colegiului National Unirea
Elevii colegiului se simt protejati  de amplasarea sistemelor de siguranta:
Sistemele de supraveghere deja montate sau cele care urmeaza sa fie montate in scolile brasovene sunt menite sa asigure protectia elevilor unitatilor de invatamant in timp ce acestia sunt la cursuri. Politistii vor continua actiunile de verificare a acestor sisteme.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.