Politia TF in actiune

Politia TF in actiune

0 58

Aflam de la Sectia Regionala de Politie Transporturi (SRPT) ca oamenii acestui departament au luat-o puternic inca din primele zile ale lui 2010, in scopul eradicarii “gunoaielor” sociale de prin gari si trenuri.
Astel, politistii TF brasoveni au organizat, in noaptea de marti spre miercuri, o razie prin gara Brasov si pe trenurile de calatori circuland in acea perioada. Si rezultatele nu au intarziat sa apara, agentii reusind sa depisteze o serie de nereguli, printre care si.un individ suspectat de furt si doua minore date in urmarire generala.
Potrivit declaratiei comandantului SRPT, comisarul sef Ion Trocaru, pe trenul personal 4016, intre statiile Harman si Brasov, politistii l-au prins pe A. B., de 34 de ani, din Sinaia, care avea asupra sa o drujba. In urma verificarilor a reiesit ca drujba fusese furata dintr-o societate comerciala din Miercurea Ciuc, in cazul respectiv politistii harghiteni avand dosar penal cu autor necunoscut. Suspectul a fost predat agentilor Inspectoratului Judetean de Politie Harghita, in vederea continuarii cercetarilor.

”In aceeasi noapte, in Gara Brasov, angajatii SRPT au depistat doua surori minore, una in varsta de 12 ani si cealalta de 14 ani, din Barcani, judetul Covasna. Minorele fusesera date in urmarire generala ca urmare a parasirii, fara invoire, a unui centru de plasament din Targu Secuiesc, fiind acum predate politistilor din Covasna”, a mai adaugat comisarul-sef Ion Trocaru.

Tot in urma unei actiuni intreprinse de agentii TF, acum doua zile a fost identificat si fratele celor doua minore gasite in gara, si el dat in urmarire generala din 26 decembrie, tot in urma disparitiei din centrul de plasament amintit. Andrea Buzsi, tanarul in varsta de 14 ani, a fost gasit in Piata Sfatului din Brasov, unde incerca sa vanda un catelus. Si el a fost predat angajatilor centrului de plasament minori”.
Astfel de actiuni ale agentilor TF vor continua si in zilele si noptile urmatoare. Aviz amatorilor!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.