Politia si RAR fac filtre pe sosele

Politia si RAR fac filtre pe sosele

0 112
Politia Rutiera si Registrul Auto Roman vor sa treaca prin filtre toate masinile de pe sosele pana in 20 ianuarie. Autoritatile verifica autenticitatea seriilor de identificare a vehiculelor, inspectia tehnica periodica si valabilitatea acesteia, utilizarea si uzura anvelopelor de iarna. La Brasov, controalele au inceput din ultima zi a saptamanii trecute si se vor desfasura pe toate drumurile din judet, in urmatoarele 9 zile.
Politistii si specialistii RAR verifica buna functionare a mecanismului de franare si a sistemului de directie, a instalatiei de iluminare si semnalizare, legalitatea montarii si utilizarii luminilor de alta culoare sau intensitate, a dispozitivelor sau accesoriilor de avertizare, altele decat cele omologate.
Nereguli au fost gasite de la primele masini oprite in trafic la actiunea de vineri.
De asemenea, se verifica autenticitatea seriilor de identificare a vehiculelor, concordanta datelor inscrise in certificatul de inmatriculare cu caracteristicile tehnice, detinerea inspectiei tehnice periodice si valabilitatea acesteia, precum si utilizarea anvelopelor de iarna si uzura acestora.nte produse din cauza defectiunilor tehnice ale autovehiculelor, spune comisarul sef Cosmin Giosanu, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov.
In cazul in care se constata defectiuni tehnice de natura a pune in pericol grav siguranta circulatiei, autoturismele respective vor fi imobilizate. Actiunea continua zilnic, pe toate drumurile din judet, pana pe 20 ianuarie
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.