Politia Romana si-a luat Jaguar de 510 CP

Politia Romana si-a luat Jaguar de 510 CP

0 88
SecÈ›ia de PoliÅ£ie Autostrăzi va intra ,luna aceasta, în posesia unui nou autoturism: un Jaguar XFR, având un motor de 5 L Supercharged ÅŸi 510 CP, dotat cu o tehnologie de ultimă oră, care are ca scop monitorizarea traficului rutier ÅŸi sporirea siguranÅ£ei în trafic. Noroc ca supermasina este oferit de Jaguar cu titlu gratuit PoliÅ£iei Române pentru o perioadă de ÅŸase luni, considerând posibilitatea de prelungire a acestui parteneriat pe viitor.Buna reclama! Ca bascalia sa fie deplina, autoturismul va fi folosit pentru principalele 3 tronsoane de autostradă, care sunt ÅŸi cele mai tranzitate în perioada estivală.
Prin performanÅ£ele sale tehnice ÅŸi prin nivelul superior de instruire al agenÅ£ilor, acest autovehicul va deveni un element ce, cu siguranţă, va pondera excesele de viteză. Este prima acÅ£iune cu care marca Jaguar doreÅŸte să marcheze 10 ani de existenţă oficială în România .PoliÅ£ia Română nu este la prima colaborare cu renumita marcă britanică, anul acesta împlinindu-se 40 de ani de la primul parteneriat, atunci când, pentru intervenÅ£ii speciale, au fost achiziÅ£ionate mai multe modele Jaguar XJ.
Prin acest parteneriat, marca Jaguar îÅŸi propune să se implice în proiecte care au ca scop sporirea siguranÅ£ei de deplasare, prin responsabilizarea participanÅ£ilor în trafic de-a lungul rutelor aglomerate.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.