Poliția Locală, apel către cetățeni

Poliția Locală, apel către cetățeni

1 144

Poliţia Locală apelează la înţelegerea braşovenilor, care îşi duc copiii la şcoală cu maşinile personale, oprind în stradă minute în şir autoturismul, blocând astfel traficul rutier.

Mai mult decât atât, şoferii care transportă elevii până în poarta şcolilor stationează fără să le pese că există riscul să împiedice accesul ambulanţelor ori pomperilor aflaţi în misiune, dar să îi încurce şi pe ceilalţi participanţi la trafic şi chiar pe pietoni ori biciclişti.

Din cauza faptului că la dispeceratul instituţiei se înregistrează din ce în ce mai multe sesizări pe această temă, rutieriştii de la Poliţia Locală supravegheaza zonele adiacente unităţilor de învăţământ pentru fluidizarea circulaţiei, intensificând verificările.

Cu această ocazie, părinţii ar trebui să îşi reamintească faptul că sancţiunile sunt pentru opriri neregulamentare între 290 şi 435 de lei (şi între 2 şi 3 puncte penalizare), iar pentru staţionări neregulamentare între 580 şi 725 lei (şi trei puncte penalizare), conform Codului rutier.

D.D.

COMENTARII

  1. politistii din Bv. nu dau amenzi pt ca: printre „parintii” nepasatori, nesimtiti, tupeisti, se afla si nevestele unor colegi de-ai lor din alte institutii, colegi, procurori, judecatori, smecheri de prin primarie, mamici, tatici cu tot felul de firme, sau in nu stiu ce functii care sustin pe doamna la sedintele cu parintii orice aberatii propune. Altfel spus, ei ar vrea dar nu vor sa-si piarda locul de munca.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.