Poliţia investighează un incident între un taximetrist şi un biciclist

Poliţia investighează un incident între un taximetrist şi un biciclist

0 185

Un filmuleţ înregistrat de un trecător surprinde un schimb de replici aprins, după care taximetristul pune maşina în mişcare şi este la un pas de a-l lua pe biciclist pe botul maşinii. Bicicleta a ajuns sub roţile autovehiculului iar cel care a depus plângere la poliţia a fost tot taximetristul

Incident în trafic între un taximetrist şi un biciclist la intersecţia străzilor 13 Decembrie şi Independenţei. Un filmuleţ înregistrat de un trecător surprinde un schimb de replici aprins, după care taximetristul pune maşina în mişcare şi este la un pas de a-l lua pe biciclist pe botul maşinii.

Bicicleta a ajuns sub roţile autovehiculului iar cel care a depus plângere la poliţia a fost tot taximetristul.

Incidentul a avut loc marţi, 19 iunie. Î n imagini se observă cum, după un schimb de replici, la care ia parte şi un alt şofer, care apoi pleacă, biciclistul vrea să treacă prin faţa taxiului.

În acest moment taximetristul pune în mişcare maşina şi pare să aibă intenţia de a-l intimida pe biciclist. Acesta evită în ultimul moment acroşarea, dar bicicleta ajunge sub roţile taxiului. Gabriela Dinu – purtător de cuvânt IPJ Braşov, spune că poliţia face cercetări în acest caz, după ce taximetristul a depus plângere.
Şicana dintre taximetrist şi biciclist a blocat traficul în zonă preţ de câteva minute.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.