Politia in actiune in Craiter si Triaj

Politia in actiune in Craiter si Triaj

0 145

Ca urmare a unor informatii concrete, politistii brasoveni au efectuat in noaptea spre luni o razie de proportii in cartierele Craiter si Triaj. Cu aceasta ocazie a fost facuta o captura impresionanta de arme albe, cum ar fi sabii, bate de baseball si bastoane telescopice.
In plus, in zona parcului de pe strada Ungheni, oamenii legii au aplanat un conflict intre doua grupuri de mai multi tineri, in urma caruia doua persoane fusesera ranite si a fost necesara transportarea lor la spital.
In plus, intr-o masina aflata in apropierea respectivului parc, politistii au gasit alte cinci bate de baseball, cinci sabii si un baston telescopic.
Tot acest arsenal apartine unui tanar in varsta de 19 ani, cel putin asa a declarat tanarul, luand asupra sa intreaga vina. Tanarul este cercetat acuma in stare de libertate pentru port ilegal de arma alba si risca pana la trei ani de inchisoare.
Si celelalte persoane gasite in culpa urmeaza sa fie cercetate, urmand a se stabili partea fiecaruia de vina pentru a trage consecintele conform legii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.