Politia Comunitara spre desfiintare?

Politia Comunitara spre desfiintare?

0 68

Asa s-ar parea, odata ce sectiile 5 si 9 nu mai sunt functionabile.


Si nu numai desfiintarea acestor doua sectii te pote duce cu gandul la sensul titlului, ci si altele din activitatea acestei politii.


Astfel patrulele ce supravegheaza viata de noapte a cartierelor sunt insuficiente, ca personal fata de perimetrul de supravegheat. Si asta pentru ca masinile de patrulare – putine la numar si pana acuma – au fost trase pe dreapta, terminandu-li-se cota de benzina alocata pentru doar 50 km. Iar per pedes patrulele nu pot face fata ariei de patrulat, cum ar fi Florilor, Craiter, Triaj, ca exemplu.


Iar atributiile conferite ii limiteaza pe comunitari la rolul de a atrage atentia sa nu se faca acest lucru sau celalalt, multi recalcitranti nemaibagandu-i nici macar de rusine in seama


Se pare ca acest corp de paza, util per ansamblu, este vitregit de Primarie in privinta bugetului, dandu-i-se tot mai putini bani, ceea ce ingreuneaza foarte mult buna functionare si indeplinirea misiunilor.


Iar numarul angajatilor este insuficient, lasand de dorit si calitatea si pregatirea unora dintre ei, caci unele recrutari au fost facute, din cate se poate deduce, si pe baza de spreancene ridicate sau dat din urechi, fara sa se tina cont de o minima pregatire specifica si potenta fizica pe masura.


De aceea ar fi bine ca Primaria sa se hotarasca: ori, ori. Caci prelungirea agoniei este fara sens.


?


Dan Bota ?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.