Politia brasoveana se codeste sa declare suspect un vandalizator de masini

Politia brasoveana se codeste sa declare suspect un vandalizator de masini

0 418

Un individ surprins de camerele de supraveghere in timp ce inteapa cauciucurile de la masinile vecinilor nu e nici macar suspect in ochii Politiei. Asta chiar daca faptasul si-a si amenintat vecinii cu bataia daca il reclama autoritatilor. Desi individul a fost audiat de politisti si nu si-a negat faptele, se pare ca imaginile si declaratiile nu sunt suficiente pentru a-l declara suspect

Un individ surprins de camerele de supraveghere in timp ce inteapa cauciucurile de la masinile vecinilor nu e nici macar suspect in ochii Politiei. Asta chiar daca faptasul si-a si amenintat vecinii cu bataia daca il reclama autoritatilor. Desi individul a fost audiat de politisti si nu si-a negat faptele, se pare ca imaginile si declaratiile nu sunt suficiente pentru a-l declara suspect, fapt confirmat si de procurori.
Incidentele s-au petrecut in urma cu o luna pe strada Zorilor numarul 3, colt cu Privighetorii. Camerele de supraveghere montate in casa scarii si in parcare au surprins un barbat care, la miezul noptii, a taiat cauciucurile mai multor autoturisme aflate in parcare. Individul a intrat in scara blocului, insa, ajuns la lift, s-a razgandit si s-a intors sa mai taie cateva cauciucuri.
Dupa ce imaginile au fost postate pe youtube de catre unul dintre pagubasi, au aparut comentarii ale altor proprietari de masini care si-au gasit autoturismele vandalizate peste noapte si care il suspecteaza acum pe acelasi individ.cauciucuri taiate
Vecinii l-au reclamat la Politie pe barbatul in vasta de 30 de ani care, spun oamenii, provine dintr-o familie in care scandalurile sunt aproape zilnice.
Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov supravegheaza activitatea politistilor intr-un dosar penal deschis in rem, dar faptasul nu este inca suspect. Asta in ciuda faptului ca unul dintre pagubiti a fost amenintat cu bataia de catre cutitarul de anvelope, motiv pentru care incearca in aceste zile sa obtina un permis de port arma.
Mai mult, tanarul ne-a declarat ca le-a cumparat si parintilor sai sprayuri cu piper pentru a se putea apara. Cu toate acestea, agresorul de miezul noptii nu este suspect in ochii oamenilor legii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.