Politia actioneaza

Politia actioneaza

0 67

Programul „Strada 2009” continua cu succes si la Brasov, politistii brasoveni continuand sa actioneze zilnic pentru asigurarea sigurantei cetatenilor prin prevenirea si combaterea actelor antisociale.
Astfel, Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IJP Brasov, ne prezinta un bilant al ultimei saptamani. Veti observa ca nu este de neglijat.
„Au fost desfasurate 861 de razii, masuri de ordine, actiuni si controale, constatandu-se 88 de infractiuni, dintre care 20 in flagrant. Au fost incarcerate in arestul IJP Brasov opt persoane, dintre care una cu mandat de arestare preventiva si doua condamnate definitiv la ledepse cu inchisoarea. Au fost cercetate 432 persoane, reusindu-se identificarea a 20 de suspecti in cauze ramase initial cu autori necunoscuti. Au fost aplanate 230 de stari de conflict si s-au aplicat 2033 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 277.800 lei. Cei de la Politia Rutiera au constatat 16 infractiuni la regimul circulatiei, fiind aplicate 2464 amenzi, in valoare de 288.630 lei. Au fost retinute 129 permise si alte 23 certificate de inmatriculare.”
In contextul actiunii „Strada 2009” nu trebuiesc uitate controalele pe la unitatile bancare, in vederea asigurarii securitatii valorilor detinute si transportate.
Actiunile vor continua.

Nu va simtiti mai in siguranta?
Poate ca vom afla de la dvs. mai mult decat vedem noi, ce se intampla pe strada, cum se aplica Programul si mai ales daca se vad si politistii pe Strada?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.