Polemica in lumea islamica, Castravetii si morcovii interzisi femeilor?!

Polemica in lumea islamica,
Castravetii si morcovii interzisi femeilor?!

0 47

Un articol publicat in ultimul numar al revistei musulmanilor europeni el-Senousa de catre un imam, care nu a dorit sa-si publice numele adevarat, a declansat o vie polemica referitoare la castraveti si femei, relateaza portalul israelian MigNews.
Castravetii, bananele, precum si alte fructe si legume de aceeasi forma ar trezi fantezii sexuale femeilor, de aceea acestea ar trebui sa fie cumparate la piata doar de catre barbati. In plus, tot barbatii ar trebui sa le gateasca si sa le serveasca femeilor intr-o forma mai putin ‘sexuala’, considera imamul. Astfel, o femeie are voie sa manance un castravete doar daca acesta este taiat cubulete sau altfel.
Pe lista legumelor interzise, el a inclus de asemenea morcovii si zucchini.
Parerile imamului despre legume au declansat o reactie de furie in randul comunitatii islamice liberale, care considera ca astfel de opinii plaseaza islamul intr-o lumina stanjenitoare.
O bloggerita islamica din Danemarca scrie in aceasta privinta: “Daca femeile islamice au interdictie la castraveti si morcovi, atunci barbatii sa nu li se mai permita sa se apropie de pepenii galbeni”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.