Poiana Brasov se deschide sezonului de schi

Poiana Brasov se deschide sezonului de schi

0 90

Sezonul de schi din Poiana Brasov s-a deschis oficial in data de 16 decembrie cu o serie de spectacole, cu toate ca iubitorii de schi au luat deja cu asalt partiile de doua saptamani.
Administratorii partiilor din Poiana Brasov vor face amenajarile necesare pentru acest sfarsit de saptamana, cand vor fi puse in functiune tunuri de zapada artificiala pe mai multe partii.
Potrivit lui Ion Rufa, directorul general Ana Teleferic Brasov, partiile nu sunt inca suficient de bune, iar stratul de zapada in Poiana Brasov masoara in jur de 20 de centimetri.
„Vineri, partia Bradul va fi pregatita cu zapada artificiala pentru a primi turistii, iar in 16 decembrie, de la ora 12.00, ne pregatim pentru deschiderea oficiala a Winter Land-ului”, a spus Rufa.
Tot in 16 decembrie, va fi inaugurat si Centrul pentru Informare Turisti, va fi deschisa o expozitie gastronomica si va fi dat startul la concerte, concursuri pentru iubitorii sporturilor de iarna si a jocurilor de artificii.
Tarifele pentru tansportul pe cabluvor creste in acest sezon cu 10-12% fata de anul trecut, potrivit sursei citate.
In schimb, partiile din Predeal vor mai avea de asteptat deoarece sezonul de schi va fi deschis oficial abia in 27 decembrie, cu toate ca si aici se schiaza deja, stratul de zapada masurand 25-30 de centimetri.
De asemenea, companiile de teleferic si teleschi din Predeal au introdus abonamentul valabil pentru o zi la pretul de 120 de lei pentru cei care fac urcari repetate.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.