Poiana Brașov, OFERTĂ DE SĂRBĂTORI – încă două pârtii de schi vor...

Poiana Brașov, OFERTĂ DE SĂRBĂTORI – încă două pârtii de schi vor avea nocturnă proprie

0 69

Turiștii vor fi întâmpinați în noul sezon de schi cu alte două pârtii de schi in Poiana Braşov care vor fi dotate cu nocturnă proprie. Este vorba de Pârtiile Drumul Albastru şi Lupului din Masivul Postăvarul care vor beneficia de instalaţie de iluminat pe tot parcursul nopții. Turiștii experimentați știu, cele două pârtii care vor avea sistem de nocturnă au un grad mai mare de dificultate
În prezent, singura pârtie din Poiana Braşov (cu cca. 25 de kilometri de pârtie), care beneficiază de instalaţie de iluminat este pârtia Bradul, destinată începătorilor.

Din datele încărcate pe platforma electronică de achiziţii publice, societatea care elaborează documentaţia va trebui să configureze instalaţia de nocturnă astfel încât să corespundă condiţiilor cerute pentru organizarea unor competiţii naţionale şi internaţionale, având în vedere intenția Brașovului de a găzdui în 2024, ediția de iarnă a Jocurilor Olimpice pentru Tineret.
Firma VDR Proiect Invest va realiza studiul de fezabilitate și va elabora documentaţia necesară lucrărilor de instalare a nocturnei.

Bugetul alocat proiectului de către Primăria Brașov este de 142.800 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.