Poiana Brasov nu va avea partie de snow tubing

Poiana Brasov nu va avea partie de snow tubing

0 101

Iubitorii saniusului adica copiii brasovenilor dar nu numai, nu se vor putea distra si simti bine in Poiana Brasov, datorita promisiunilor neonorate ale oamenilor responsabili din Primaria Brasov, care ar fi trebuit sa raspunda de amenajarea  partiei de snow tubing si zorbing.

Proiectul de amenajare a acestei partii a fost amanat pentru anul viitor, edilii motivand aceasta amanare prin faptul ca lucrarile erau de anvergura si ar fi dat peste cap toata activitatea din statiune. Partia existenta nu este amenajata conform standardelor, iar edilii intentioneazasa o modernizeze.

"In conformitate cu proiectul de reamenajare trebuie executate si lucrari de reconfigurare a terenului, care se vor desfasura pe o perioada mai lunga. Am luat decizia sa amanam acest proiect pentru anul viitor, pentru ca amatorii de sanius sa aiba si iarna aceasta la dispozitie derdelusul. Daca am fi inceput lucrarile nu ar mai fi existat nici un loc special in statiune de dat cu sania”, a explicat Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.